Këngëtarja Soni Malaj ka qenë në Nju Jork ku ka mbajtur një koncert, ku nga fotot që ajo ka publikuar duket se situata ka qenë shpërthyese.

Edhe pse më parë ajo ka treguar aftësi të mira në kërcim këtë herë duket se ja ka dalë më së miri të elektrizojë skenën.

E ajo që nuk mbetet jashtë vëmendjes është trupi i saj prej balerine. Qartë duket se mundi i ushtrimit sistematik në palestër nuk ka shkuar kot dhe tashmë ajo ka një trup të adhurueshëm.

Image
Image