Të jesh një stuajrdesë kërkon shumë aftësi të veçanta dhe ndonjëherë edhe sakrifica në jetën personale. Edhe gjëra që nuk ju kishin shkuar
kurrë në mendje para se të punësohesh si stjuardesë kërkohen si aftësi të nevojshme.

Prandaj para se të vendosni të aplikoni për këtë punë shikoni një herë galerinë më lart.

-Duhet të dini të bëni not si një profesionist i vërtetë në rast se
avioni mund te beje ulje emergjente ne det

-Flokët mund të jenë të gjatë deri te supet dhe jo më shumë

-Gishtat duhet të jene te shkurtër

-Duhet te jesh e fuqishme për të mbajtur pesha

-Te jesh eksplorues xhungle

-Nuk duhet të jesh mbipeshë

-Nuk lejohen tatuazhet

-Duhet të jesh e gjatë nga 1.60 deri ne 1.88

-Nuk pranohen vajzat mbi 25 vjeç

-Duhet të kesh këmbë të bukura

-Nuk pranohen vajzat e martuara

-Duhet të dish ‘Kung Fu’.