Streçe palestre të reja, bustie (mini kanatjere) dhe një fizik për t’u patur zili,  Jennifer Lopez ndan disa foto super seksi në Instagram.

Në Korrik do të mbushë plot 49 vjeç, por këngëtarja aktore nuk duket se e ndjen fare peshën e moshës: gjithnjë shumë e bukur, sensuale dhe në formë të shkëlqyer.

Ndërkohë që përshpëritet lart e poshtë për një martesë të mundshme të saj me të dashurin Aleks Rodriges, në Korrik, në bregun amalfitan, tërheqësja

Jlo argëtohet me shkrepje celulari që të lënë pa frymë.