Një nga përdoruesit e facebook-ut ka shpalosur faktet për të cilat çdo mashkull do të duhej të anojë drejtë jetës me një grua më të moshuar se 40 vjet, në vend se, meqë janë të moshuar kërkojnë gra më të reja.

Ja çka ka shkruar në postimin e tij:

Një mashkull i moshuar, me përvojë ka thënë: “Sa më shumë hyj në moshë, aq më tepër i nderoj gratë e moshës 40 vjeçare. Ja disa arësye përse:

1. Gruaja më e moshuar se 40 vjet kurrë nuk të zgjon në mesnatë për të pyetur “Çka po mendon”? … thjeshtë nuk i intereson kjo.
2. Kur gruaja më e moshuar se 40 vjet nuk dëshiron ta shikojë lojën e futbollit, ajo nuk ulet pranë teje duke u ankuar. Ajo argëtohet me diçka tjetër, me diçka që e disponon. Më së shumti diçka që është më argëtuese se futbolli.
3. Gruaja më e moshuar se 40 vjet e njeh veten mjaftueshëm që ta dijë se kush është, çka është, çka dëshiron dhe nga kush e dëshiron. Vetëm një numër i vogël i grave më të moshuara se 40 vjet i intereson se çka mendon për të.
4. Gratë më të moshuara se 40 vjet shkëlqejnë me krenari. E rralla të bën skena në mes të operas apo restorant, por nëse e ke merituar, nuk hezitojnë të pushkatojnë nëse janë të sigurta se kalojnë të padënuara. Me vite gruaja bëhet më e mprehtë.
5. Gruas më të moshuar se 40 vjet nuk duhet t’i flasësh se çke bërë – ajo e din vetë.
6. Gruaja më e moshuar se 40 vjet duket e shkëlqyer kur lyhet me buzëkuq të fortë, që nuk mund ta thuani për shumë gratë më të reja. Sapo ti dalin rrudhat e para mashkullit, për të gruaja më e moshuar se 40 vjet është më seksipile se të rejat.
7. Gratë më të moshuara janë më të hapura dhe më me përvojë. Ato ta thonë në fytyrë kur sillesh si idiot. Kurrë nuk duhet të pyetesh se ku qëndron te ajo.

Po, ka shumë arësye përse i rrespektoj gratë më të moshuara se 40 vjet. Për fat të keq, e kundërta nuk vlenë …

Te çdo grua e moshuar më shumë se 40 vjet e shkëlqyer, inteligjente, e ngrohtë vjen një “mbeturinë e diçkaje” – me bark të madh në pantallona të shkurta të verdha i cili për shkak të kamarieres 20 vjeçare bën majmunin nga vetja.