Vetëm përpara disa muajsh, Hueyda El Saied, e ftuar në “Top Show” dha një deklaratë të cilën e shpërndarë me shpejtësi të gjitha mediat.

Pas 5 vitesh martesë dhe një djali bashkë, Hueyda i kishte dhënë fund martesës së saj pasi bashkëshorti e kishte tradhtuar.

Megjithatë, Hueyda ka dashur të jetë e rezervuar pa treguar shumë detaje lidhur me tradhëtinë që përjetoi.

Këtë javë, e ftuar në “Thumb” të Aulonës dhe Fatmës, Hueyda rrëfeu në studio se ajo e kishte kapur tradhtinë e bashkëshortit pikërisht nga celulari. “E kisha dhe unë gjurmën e gishtit tek telefoni i tij që mund ta hapja si password dhe e pash” – ka thënë ajo.

Ndërkohë pyetjes së Fatmës nëse ishte një tradhti që bënte fjalë për një lidhje paralele, Hueyda iu përgjigj: “Po, paralele, edhe pse nuk e di mirë sepse nuk iu futa shumë thellë situatës”.

Më pas ajo ka treguar për Aulonën dhe Fatmën në “Thumb” se dy javë ka qarë më pas e ka mbledhur veten duke dashur që të jetë një mami e lumtur dhe e mirë për djalin e saj, Gabrielin.