Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka kujtuar protestën studentore të 1981-ës si dita kur studentët vendosën ta mposhtin frikën, njofton Klan Kosova.

Haradinaj ka shkruar në Facebook se “11 marsi ishte demonstrata më e fuqishme, e cila do të masovizohej në lëvizje popullore”.

“Sot, kujtojmë guximin e vizionin dhe nderojmë veprën e secilit student të Universitetit të Prishtinës, që 37 vjet më parë, mposhtën frikën duke i dhënë shpirt e drejtim kauzës sonë për liri”.