Një ditë pas 8 marsit, një burrë ka masakruar bashkëshorten e tij për një arsye banale.

Ajo solli në jetë një fëmijë, vajzë, por burri i saj dëshironte djalë.

Ai mori vendimin ekstrem për ta djegur me acid 25-vjeçare, duke i hedhur acid në fytyrë dhe në trup.

Ai e akuzoi gruan për mos përmbushjen e kërkesave të tij për t’i dhënë një djalë. Ngjarja ndodhi në qytetin Moradabad pranë Nju Dehli.

Farah u dërgua në spital në gjendje të rëndë, me djegie në fytyrë, duar dhe bark.

Motra e saj, Nusrat Jah tha se ata ishin të martuar prej 8 vitesh, po filluan të kishin debate vitin e kaluar.