Ylli i filmave pornografikë, Stormy Daniels, pohon se ajo dhe presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, kanë pasur një lidhje jashtëmartesore më 2006, por numri një i Amerikës mohon akuzat.

Sipas Daniels, ajo është takuar me Trumpin në korrikun e vitit 2006, gjatë një turneu bamirësie në golf, në liqenin Tahoe, një zonë ndërmjet Kalifornisë dhe Nevadës.

Daniels thotë se Trump e ka ftuar atë për darkë, dhe se ajo ka shkuar për ta takuar atë në dhomën e hotelit të tij.

Ylli i pornos pohon se ka bërë seks me Trumpin në dhomën e hotelit, gjë që avokati i Trumpit e mohon kategorikisht.

Nëse pohimet e Daniels janë të sakta, e gjithë kjo lidhje ka ndodhur vetëm katër muaj pas lindjes së fëmijës më të vogël të Trumpit, Barron.

Gazeta Express sjell më poshtë disa prej fotografive më seksi të yllit të pornos:

LAS VEGAS – AUGUST 28: Adult film actress Stormy Daniels poses in a creation by Junker Designs after a fashion show debuting the company’s new collection at the Rainbow Bar & Grill as part of the MAGIC convention August 28, 2006 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
LAS VEGAS – JUNE 03: Adult film actress Stormy Daniels poses during the first annual Head to Hollywood Celebrity Charity Poker Tournament and Auction at The Joint inside the Hard Rock Hotel & Casino June 3, 2006 in Las Vegas, Nevada. The charity, founded by actress Carmen Electra and Us Weekly editor Ken Baker, provides brain tumor survivors and their families a VIP celebrity experience in Hollywood, California. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
LAS VEGAS – AUGUST 28: Adult film actress Stormy Daniels poses in a creation by Junker Designs after a fashion show debuting the company’s new collection at the Rainbow Bar & Grill as part of the MAGIC convention August 28, 2006 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
HOLLYWOOD – JULY 27: Stormy attends a signing for Comedian Dane Cook’s new CD/DVD “Retaliation” at Tower Records on July 27, 2005 in Hollywood California. (Photo by Matthew Simmons/Getty Images) *** Local Caption *** Stormy
LAS VEGAS – AUGUST 28: Adult film actress Stormy Daniels poses in a creation by Junker Designs after a fashion show debuting the company’s new collection at the Rainbow Bar & Grill as part of the MAGIC convention August 28, 2006 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
LAS VEGAS – JUNE 03: Adult film actress Stormy Daniels arrives at the first annual Head to Hollywood Celebrity Charity Poker Tournament and Auction at The Joint inside the Hard Rock Hotel & Casino June 3, 2006 in Las Vegas, Nevada. The charity, founded by actress Carmen Electra and Us Weekly editor Ken Baker, provides brain tumor survivors and their families a VIP celebrity experience in Hollywood, California. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
at the 2012 AVN Adult Entertainment Expo at the Hard Rock Hotel & Casino January 20, 2012 in Las Vegas, Nevada.
during the 25th annual Adult Video News Awards Show at the Mandalay Bay Events Center January 12, 2008 in Las Vegas, Nevada.
LAS VEGAS – AUGUST 28: Adult film actress Stormy Daniels presents a creation by Junker Designs during a fashion show debuting the company’s new collection at the Rainbow Bar & Grill as part of the MAGIC convention August 28, 2006 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
Adult film actress arrives at the 25th annual Adult Video News Awards Show at the Mandalay Bay Events Center January 12, 2008 in Las Vegas, Nevada.
LAS VEGAS – AUGUST 28: Adult film actress Stormy Daniels presents a creation by Junker Designs during a fashion show debuting the company’s new collection at the Rainbow Bar & Grill as part of the MAGIC convention August 28, 2006 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
LAS VEGAS, NV – JANUARY 23: Adult film actress/director Stormy Daniels attends the 2016 Adult Video News Awards at the Hard Rock Hotel & Casino on January 23, 2016 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

LAS VEGAS, NV – JANUARY 22: Adult film actress/director Stormy Daniels poses at the Wicked Pictures booth at the 2015 AVN Adult Entertainment Expo at the Hard Rock Hotel & Casino on January 22, 2015 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

LAS VEGAS – AUGUST 28: Adult film actress Stormy Daniels presents a creation by Junker Designs during a fashion show debuting the company’s new collection at the Rainbow Bar & Grill as part of the MAGIC convention August 28, 2006 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

LAS VEGAS – AUGUST 28: Adult film actress Stormy Daniels presents a creation by Junker Designs during a fashion show debuting the company’s new collection at the Rainbow Bar & Grill as part of the MAGIC convention August 28, 2006 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
LAS VEGAS, NV – JANUARY 18: Adult film actress/director Stormy Daniels appears at the Wicked Pictures booth at the 2017 AVN Adult Entertainment Expo at the Hard Rock Hotel & Casino on January 18, 2017 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)