Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan: Qendra e Afrinit është e rrethuar dhe ne jemi pranë hyrjes në qendër në çdo moment.

Erdoğan gjithashtu deklaroi se  3.171 terroristë janë neutralizuar në kuadër të operacionit “Dega e Ullirit”.

Erdoğan: Sot jemi në Afrin, nesër do të jemi në Munbixh. Ditën tjetër do të pastrojmë terroristët nga lindja e Eufratit e deri në kufirin e Irakut.