Lidhja e saj me sportin nisi pa mbushur ende 20 vjeç. E lindur në Savona dhe me një trup perfekt ajo hyri shpejt në botën e televizionit, pikërisht falë sportit.

Elenoire Casalegno, tanimë 42 vjeç ruan të njejtën bukuri, por me më pak shfaqje televizive. E njohur në fundin e viteve ’90 dhe fillimin e viteve 2000, teksa drejtonte progamin sportig “Pressing” me Raimondo Vianello, Eleniore Casalegno ka qenë një nga femrat ikonë të sportit në Itali.

Dhe pas shumë vitesh ajo shfaqet në një mbrëmje jubilare, me rastin e 110 vjetorit të Interit. Casalegno ishte ‘kumbara’ e mbrëmjes për zikaltrit.

Image
Image