Një këgëtare shumë e talentuar dhe një vajzë me stil tejet të vecantë. Thjesht unike si në paraqitje, e edhe në këndim.

Rita Ora që ka edhe linjë të vetën veshjesh me markën Adidas e së fundmi ka punuar për hapjen e një dyqani online me veshje te dizejnuara nga ajo, po që është një vajzë shumë “Fashion”.

Njihet për stilin kontrovers dhe gjithnjë është e spikatur për pamjen.

Këtë e dëshmon më së miri edhe prezenca në mesin e ikonave botërore të modës si Donatela Versace, modelet Irina Shayk dhe Claudia Schiffer.

Ora ka publikuar në Instagram një fotografi, ku shfaqet e ulur në mes të vajzave që kanë emër të madh në industrinë e modës.