Ka shumë video interesante në internet të kafshëve të ndryshme – por një të tillë s’besojmë që e keni parë ndonjëherë.

Një grup publik në Facebook, me emrin “DOG LOVERS KERALA”, ka publikuar një përpilim videosh të qenve të pabesueshëm.

Videoja e publikuar në grupin që iu dedikohet adhuruesve të qenve, ka marrë mijëra pëlqime dhe shpërndarje, shkruan Gazeta Express.

Se çfarë aftësi të pabesueshme kanë këta qenë, shikojeni videon më poshtë: