Në pizhame apo në tuta.

Anne Hathaway ka bërë një dalje shumë interesante dhe atë pas një stuhie që ndodhi mbrëmë në Neë York.

Në fakt ky dimër ishte shumë i vështirë dhe i rëndë në metropolin amerikan.

Dhe pikërisht këtë javë një stuhi e re e borës e goditi qytetin pikërisht në kohën kur Anne zgjodhi të pushojë aty.

E veshur me pizhame apo me tuta ajo ka shkuar në aeroportin e JFK për të kapur avionin pë në Florida pasi disa fluturime ishin anuluar për shkak të stuhive të borës.