Është një ndër femrat më të suksesshme dhe të pasura në botë, por pavarësisht kësaj asgjë nuk e ndalon bashkëshorin e saj ta lërë në shi duke pritur.

Bëhet fjalë për ikonën e modës, Victoria Beckham, e cila për minuta të tëra ka pritur në shi yllin e futbollit, David, i cili do të shkonte ta merrte nga puna.

Duke përfituar nga rasti, Victoria ka bërë një krahasim nëse më shpejt do të arrinte me biçikletë apo me makinë, për shkak të trafikut të rënduar.

Nëpërmjet disa postimeve në Instagram, ikona e modës shkruan: “Kur qëndron në shi dhe pret burrin që të të marrë nga puna”.

20 minuta iu deshën David të mbërrinte në destinacion, për të marrë bashkëshorten e tij.

Image