Ashley Maxwell-Lam nga Australia, duket si çdo punonjës tjetër i veshur me kostum. Derisa, nuk shikohet çfarë ka mbathur në këmbë.

Për dallim prej kolegëve të tij, 30-vjeçari mbath këpucë taka të larta, të cilat pretendon se i japin forcë dhe vetëbesim.

“Ishte një kolege, që më tha se me taka ndjehet shumë mirë. Shkova në dyqan dhe i provova një palë. Brenda ndjeva se mu ndez një dritë llambe”, ka thënë Maxwell-Lam.

Menaxheri i kompanisë së sigurimeve, pranon se e kishte problem t’ia tregonte këtë ndryshim shefit, por e mblodhi vetën, pasi e dinte se përparësitë do të jenë të mëdha.

Kombinimin e veshjes ai e quan si ‘të një femre energjike’ që është në term unik, po aq sa edhe burri mbi taka.

https://www.youtube.com/watch?v=6rUuc8Recr0&feature=youtu.be