Nofka i kishte mbetur nga pamja fizike, një vajzë e plotë dhe me përmasa më të mëdha.

Këngëtarja Besiana Kasami nuk u njoh asnjëherë me emrin e saj të vërtetë, ngase në skenë kishte depërtuar nën nofkën Big Mama.

Por tani e tutje nuk do i përputhet aspak me pamjen ky emër skenik dhe ndoshta-ndoshta do i duhet ta ndërrojë.

Big Mama ka pësuar një transformim përtej të paramendueshmes, ngase ka rënë jashtëzakonisht shumë në peshë.

Nga një vajzë me mbipeshë ajo është shndërruar në një grua shumë atraktive me linja fit.

Imazhi i fundit i publikuar në Instagram, e dëshmon më së miri këtë fakt. /Prive