Një baba ka bërë një dhomë gjumi të pabesueshme për djalin e tij, në mënyrë që ai të flejë i qetë dhe të shohë ëndrra të bukura.

Dhoma e gjumit i ngjan më tepër hapësirës qiellore. ndërsa babai ndërtoi posaçërisht për djalin një krevat që i ngjante një anije kozmike.

Ai i ka bërë publike këto foto në rrjetet sociale, ato tregojnë brendësinë e dhomës me një krevat dopio dhe televizor, s dhe një dritë blu që të jep idenë e hapësirës qiellore.