Kompania kineze Sinehidro kërkon nga Qeveria më shumë para për autostradën Kërçovë-Ohër, nga ajo që ka parashikuar fillimisht.

Nga kompania kërkojnë kushte shtesë për nënkontraktorët, që sipas zëvendës kryeministrit Koço Angjushev, mundet që disa kompani të përfshira në këtë projekt, ti sjellë në një pozitë të palakmueshme, por nuk tregoi saktë se për çfarë problemesh bëhet fjalë.

Qeveria tashmë negocion me kompaninë kineze për të gjetur një zgjidhje të përbashkët dhe më në fund, pas ritmit të ngadaltë disamuajsh të ndërtimit, të intensifikohen punimet.