Audi tani është duke pranuar depozita online për të rezervuar versionin e ri e-tron SUV.

Modeli komplet elektrik mund të rezervohet për 1 mijë dollarë parapagim para zbulimit të tij zyrtar që do të bëhet më vonë gjatë këtij viti.

Ashtu si Tesla me Model 3 e tyre gjatë vitit të kaluar, depozita është e rikthyeshme komplet dhe kompensohet në çmimin e blerjes ende të paditur të makinës, transmeton koha.net.

Kjo depozitë e regjistron blerësin në “Anëtarët primarë të klubit të porosive” (Priority Order Member Club), duke i dhënë atyre qasje në ngjarje speciale e ekskluzive para se vetura të dorëzohet te Qendra e Audi’së.

Audi më parë a konfirmuar se synimi i saj është për të përshkuar 500 kilometra rrugë për një mbushje të vetme të baterive, ndërsa detajet e tjera deri teni ende nuk dihen.