Kompania Apple ka zgjidhur problemin e tastierës në laptopët e vet, të cilët për shkak të profilit të hollë përballeshin me papastërti dhe pluhur.

Ajo së fundi ka patentuar tastierën e cila është rezistuese ndaj pluhurit, madje e mbrojtur edhe nga depërtimi i ujit.

Tastiera e re është e hollë dhe ofron një kohë të shpejtë përgjigje në mes të tasteve.