Kush e sundon botën? Gratë, dhe vetëm gratë, e me këtë rast Apple Music ka zbuluar listën e 20 femrave më të dëgjuara.

Rihanna është mbretëresha e pa konkurrencë në këtë listë impresive të artistëve.

Taylor Swift është në vendin e dytë pak para Beyonces, e këto statistika janë impresive pasi Riri, Taylor Swift dhe Queen Bey në mënyrë të madhe kanë larguar këngët et yre nga Apple Music dhe bashkëpunojnë me Tidal.

Top 10 vazhdon me Ariana Granden, Adelen, Sian, Lana Del Rey, Selena Gomez, SZA dhe Lady GAga.

Si pjesë e festimit të kësaj liste, Aple lansoi tri lista të dëgjimeve përfshirë Feminizmin Esencial, Kush e Sundon Botën dhe Femra e Fortë. Të trija këto lista të dëgjimeve janë lansuar për 8 mars dhe përmban këngë të jashtëzakonshme.

Lista top 20 e Apple Music:

1. Rihanna
2. Taylor Swift
3. Beyoncé
4. Ariana Grande
5. Adele
6. Sia
7. Lana Del Rey
8. Selena Gomez
9. SZA
10. Lady Gaga
11. Katy Perry
12. Nicki Minaj
13. Halsey
14. Demi Lovato
15. Fifth Harmony
16. Pink
17. Kehlani
18. Mariah Carey
19. Little Mix
20. Miley Cyrus.