Nga burime brenda BDI-së në Strugë, mësojme se sot gjate qëndrimit të Kryetarit të Strugës Z.Ramiz Merko në gjimnazin “Ibrahim Temo” ku u promovua libri.

Profesoret dhe eksponent të Alencës për Shqiptarët, Rajmonda Mahmudi dhe Bensik Hoxha është kërkuar që Kryetari i Komunës së Strugës, njëkohësisht dhe Kryetari i BDI-së për Strugën, ti mundesohet aderimi e tyre në këtë parti, në kembim te disa favoreve.

Kjo shihet dhe nga fotografitë ku Rajmonda Mahmudi, mban vendin kryesor pranë kryetarit, vend që i takonte drejtorit të gjimnazit, (ndoshta ka qënë dhe kërkese e Rajmondës që në kembim të transferimit në BDI të merrte postin e drejtoreshës të gjimnazit) si dhe nga ana e Besnik Hoxhes i cili ka burime brenda komunes të cilat mësojnë se në këmbim të trasferimit te tij ne BDI, ai ka kërkuar mbeshtetjen dhe avancimin e djalit të tij në arsimin fillor!/Strugalajm.org