Qendra e qytetit të Amsterdamit është duke u përballur me një ndërprerje të energjisë elektrike.

Disa ndërtesa, përfshirë muzeun Rijksmuseum u evakuuan, raporton Het Parool.

Veprat e artit nuk janë në rrezik, sepse një gjenerator garanton siguri, tha një zëdhënës i Rijksmuseum i tha gazetës.

Ndërprerja u raportua në orën 10:30 dhe shkak dyshohet se u bë këputja e një kablloje elektrike.