Velina e emisionit “Stop” Alesia Bami shquhet për fotot e saj provokuese dhe ekspozimit e formave të saj.

E veshur me një fustan të shkurtër, ajo ka ekspozuar dekoltenë e hapur dhe gjithashtu edhe pjesën e këmbëve.

Edhe këtë herë Alesia ia ka arritur të “ndezë” rrjetin me postimin e saj.