Një ndër femrat më të bukura të showbizz-it është padyshim Charlotte Crosby.

Ajo njihet shpesh për postimet e saj provokuese dhe ekspozimin e formave të saj trupore, të cilat duhet thënë se i ka perfekte.

Happy hump day ☺️

A post shared by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) on