Çdo person ka dëshirat dhe sekretet e tij.

Shumë prej nesh janë përpjekur t’i bëjnë ato realitet. Por jo gjithmonë arrijmë t’i realizojmë. Ndoshta ne jemi angazhuar shumë pak në këtë drejtim ose thjesht nuk është momenti i duhur.

Dëshironi të dini nëse dëshirat tuaja do të realizohen në të ardhmen?
Së pari mendoni për dëshirat tuaja të fshehura, përfytyroni dëshirën tuaj dhe mendoni për ëndrrat tuaja. Pra, shkoni në nënndërgjegjeshëm tuaj dhe zgjidhni një nga kartat më poshtë.

Ju keni zgjedhur kartën n. 1

Ka shumë të ngjarë që dëshira juaj do të realizohet, por ju do të duhet të prisni pak kohë. Mos i ngutni gjërat. Gjithçka vazhdon si zakonisht. Drejtimi dhe ngutja mund të shkatërrojnë gjithçka, kështu që duhet të jeni të duruar.
Jetoni jetën tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme dhe kur më së paku ta prisni ëndrrat dhe dëshirat tuaja do të realizohen.

Ju keni zgjedhur kartën n. 2

Ju keni fituar një shpërblim të merituar për punën tuaj. Do të merrni atë që dëshironi, por jo në formën ku keni pritur që ajo të vijë. Por kjo formë e re mund të jetë mënyra më e mirë për të marrë shpërblimin tuaj për të gjithë punën tuaj të vështirë dhe nuk do të zhgenjeheni.

Ju keni zgjedhur kartën n. 3

Universi nuk është i gatshëm t’ju japë atë që kërkoni. Mendoni me kujdes për dëshirat tuaja. Mundohuni t’i bëni ato të ndodhin. Mos harroni, puna gjithmonë shpërblehet. Pra, nëse jeni këmbëngulës, universi nuk do të jetë në gjendje t’ju refuzojë. Por duhet të punosh fort, nuk është momenti i përtacisë, në të cilin rast nuk do të shpërblehesh.

Ju keni zgjedhur kartën n. 4

Ju do të merrni atë që kërkoni dhe madje edhe më shumë. Nuk duhet të ndalesh këtu. Duhet të veproni drejt qëllimit tuaj dhe më shumë. Për ju, përmbushja e një dëshire nuk mjafton. Ju duhet të vazhdoni me punën e madhe dhe falë fatit të mirë që ju buzëqesh, do t’i realizoni të gjitha ëndrrat dhe dëshirat tuaja.