Këngëtarja Nora Istrefi është një ndër femrat më ‘’hot’’ që ka shoëbizi shqiptar. Ajo shquhet për linjat e saj të përkryera duke marrë parasysh që është nënë e një vajze. Shumëçka dijmë rreth jetës së saj, por jo edhe këtë detaj të cilin e zbuloi bashkëshorti i saj, Robert Berisha.

Muzicienti dhe këngëtari, Robert Berisha tha se njëri ndër tatuazhet e Norës fshehë diçka që për këngëtaren shkaktonte bezdi,

Afër kyqit të dorës, Nora e ka një armë të tipit ‘’ roulette’’ e që përmes tij e ka fshehur një shenjë që e kishe që nga fëmijëria.

Theksojmë se këngëtarja asnjëherë nuk ka folur për këtë çështje.

Image