Këngëtarja Yllka Kuqi në imazhin e fundit është shfaqur krejt ndryshe.

Në foton e publikuar në Instagram ajo shfaqet shumë patriote me plis në kokë.

Yllka madje ka zgjedhur të publikoi këtë imazh ani pse është pa grim dhe shumë natyrale. Në fakt atë nuk jemi mësur ta shohim të tillë pasi me grim të tepruar dhe veshje tejet elegante, Yllka shfaqet nëpothuajse të gjitha paraqitjet e saj.

Image