Harvey Weinstein siç duket e ka kuptuar gabimin e avokatit të tij kur ka dorëzuar dokumentet ligjore të mbrojtjes së tij.

Problemi qëndron tek emrat e aktoreve që kishte përdorë avokati për mbrojtjen e Weinstein.

Bëhet fjalë për Meryl Streep, Jennifer Lawrence dhe Gwyneth Paltrow. Të tria këto kanë thënë që u është shfrytëzuar emri dhe një veprim të tillë e kanë quajtur të ulët.

Wenstein ka bërë të ditur që u kërkon falje aktoreve dhe se në të ardhmen nuk do të përfshihen emra specifik në mbrojtjen e tij.