Mina, Alcácer, D.Suárez dhe André Gomes nuk janë ftuar për sfidën me Gironan.

Barcelona ka zbuluar listën e lojtarëve të ftuar për sfidën e së shtunës në Camp Nou kundër Gironas.

Ernesto Valverde i ka lënë në shtëpi katër lojtarë: Yerry Mina, Paco Alcácer, Denis Suárez dhe André Gomes, ndërsa janë ftuar Lionel Messi dhe Luis Suarez, për të cilët tha se mund ta nisin sfidën nga stoli.

Lojtarët e ftuar: