Me pak angazhim dhe përvojë, meshkujt kanë konstatuar që ekzistojnë 10 lloje vagjinash, të cilat kanë rëndësi shumë të madhe për ta.

Me siguri do t’ju shkojnë lotët nga të qeshurit, andaj lexojini:

Vagjina në të cilën mund të fundosesh
Është kjo vagjinë e cila, thënë thjesht, është e gjerë. Nëse nuk mund të kënaqesh, lërja ndonjë mjeshtri tjetër.

Vagjina e ngushtë
Krejtësisht e kundërt nga ajo nën nr. 1.

Vagjina e cila është e ngushtë – në shikim të parë
Kur penetron në të, vetëm “në hyrje” është e ngushtë, dhe pastaj vëren që ke rënë në një shpellë pa fund.

Vagjina me buzë të trasha
Në shikim të parë, nuk duket edhe aq tërheqëse.

Vagjina e shëmtuar
Kjo mund të jetë nga moskujdesi për ta mbajtur të pastër apo për shkak të ndonjë problemi shëndetësor, i cli mund të jetë shumë i pakëndshëm, varësisht nga shkalla e infeksionit.

Vagjina tepër e thatë
Ki parasysh që 90 për qind të rasteve mashkulli është fajtor nëse pjesa më e mirë e meskëmbëve të femrës është e thatë. Shumë punë – pak kënaqësi.

Vagjina e cila vështirë arrin orgazmën
Mundohesh 15, apo madje edhe 20 minuta dhe akoma nuk vëren paralajmërim të orgazmës së mrekullueshme femërore, kur ajo fillon të të kafshojë dhe të të gërvishtë me thonj.

Vagjina e cila është në terapi me barna
Femra e cila merr barna për qetësim apo barna kontracepsioni mund të ketë probleme me vagjinën e vet. Këtu ndodh kundërefekti – e gjitha bëhet e mrekullueshme, dhe më vonë bëhet sikur shkretëtira.

Vagjina e cila ka lytha
Çfarë ka këtu të shpjegohet?

Vagjina perfekte!
Kjo është shumë e rrallë. Mirëpo, mund të hasen. Vagjina e tillë thjesht ka bashkim perfekt të teksturës së shkëlqyeshme, lagështisë dhe ngushtësisë.