Udhëheqja e një radioje në SHBA, Cassiday Proctor, lindi gjatë një programi të drejtpërdrejtë.

Shefja e Archives Arch në St. Louis vendosi të ndajë atë moment me dëgjuesit besnikë.

Punëtorët e radios thanë se Proctor për këtë kishte marrë lejen e spitalit. Lindja u bë me prerje cezariane dhe e gjithë situata u transmetua drejtpërdrejt.

Foshnja u lind dy javë para terminit.

“Është e mrekullueshme për të ndarë momentin më emocionues në jetë me audiencën,” tha Proctor.

Foshnja lindi me tre kilogramë e 300 gramë. Bëhet fjalë për një djalë, i cili u quajt Jameson bazuar në votimin e dëgjuesve.