U përfol se janë ndarë prej disa muajsh, por Luana dhe Krenari duket se janë më të bashkuar se kurrë. Prezantuesja dhe biznesmeni nga Kosova janë fotografuar në shoqërinë e njëri-tjetrit në Tiranë, duke shkuar në shtëpinë e Luanës. Ata janë parë në zonën “Kodra e Diellit”, ku Vjollca jeton me familjen.

Më sa duket, pasi kanë parkuar makinën tip BMW, janë nisur në këmbë bashkë me nënën e Luanës.

Theksojmë se ata nuk kanë dalë asnjëherë hapur për lidhjen e tyre por Krenari është përfshirë në një sherr me një fans të Luanës të fiksuar pas saj duke vërtetuar kështu se janë bashkë.

Image