Një taksist në turqi e ka pësuar keq pasi ka mashtruar një turist duke përshkuar plot 114 kilometra më shumë seç duhej.

Turisti ka kërkuar që të shkonte në aeroport, dhe rruga ishte vetëm 33 kilometra që do kushtonte 86 lira, apo 2700 lekë.

Por, taksixhiu ka përshkruar plot 147 kilometra duke i marrë 380 lira, 114 mijë lek të vjetra.

Turisti arab e ka nuhatur këtë dhe e ka denoncuar, tashmë taksisti rrezikon deri në 10 vjet burg.