Blerësit të cilët duan një sedan sportiv me një dizajn të lëmuar nuk mund ta injorojnë këtë Audi A7.

Kjo është një Coupe me katër dyer, dhe si e tillë, ajo rivalizon modele të tilla si Mercedes-Benz CLS dhe BMW 6-Series Gran Coupe.

Ndonëse është bazuar në A6, ndryshe nga :vëllai” i saj, A7 vjen me një dizajn më ndryshe nga para dhe pas, dhe me disa ndryshime brenda interierit.