Në skenën politike nesër pritet të ndodh një kthesë tjetër pasiqë burime të Agjencisë së lajmeve Zhurnal tregojnë se pritet takim mes Afrim Gashit dhe Menduh Thaçit, transmeton Zhurnal.mk

Burime të Agjencisë së lajmeve Zhurnal jozyrtarisht tregojnë se nesër pritet të takohen kreu i Lëvizjes Besa (Krahu i Shkupit) Afrim Gashi si dhe kreu i PDSH-së Menduh Thaçi.

Temë e bisedës mes Gashit dhe Thaçit do të jenë çështja shqiptare si dhe koordinimi i të gjitha partive shqiptare tash e tutje si dhe koncenzusi që ka të bëj me problemet që i tangojnë tashmë shqiptarët në Maqedoni