Vëllai i aktorit të famshëm Sylvester Stallone  i ka konsideruar si “të sëmurë dhe të çmendur”, ata që përhapën lajmin gjerësisht nëpër botë sikur aktori kishte ndërruar jetë.

Duke publikuar një mesazh në Twitter, Frank Stallone tha: “Thashethemet se vëllai im ka vdekur janë të rreme. Cila mendje e keqe mendon gjëra të tilla për të postuar?”.

Kjo është shakaja e dytë e vdekjes që rrethon yllin në po aq vite – me një llogari misterioze për ndarjen e fotografive të yllit të sëmurë si dhe me flokë të rëna nga kimiot. Mendohet se fotoja ishte nga një rol filmi.

Tifozët e legjendës së filmit aksion “Rocky and Rambo” u hodhën në një gjendje të tronditëse në vitin 2016, si një zhurmë mizore që qarkulloi në mediat sociale të cilat duket se konfirmonin vdekjen e tij.