Sonte 21:30 drejtpërdrejt në TV21!

Afrim Gashi sqarohet për ndarjen!?

A u zyrtarizua ndarja e Lëvizjes?
Për faj të kujt po thellohet problemi rreth temës se “kush është shefi” i Besës?
Kush prej kujt po ndahet në Lëvizjen Besa?

Shihemi sonte në 21:30 në #ClickPlus

Dërgoni pyetjet tuaja që keni për mysafirin, dhe moderatori do të lexoj disa nga to gjatë emisionit LIVE!