Nga shpërthimet e dy makinave-bombë në Mogadisho të Somalisë, kanë humbur jetën 18 persona dhe 20 janë plagosur, njoftoi sot Shërbimi Shëndetësor në Mogadisho

“Nga vendi i shpërthimit, ne kemi marrë deri tani 18 të vdekur dhe 20 të tjerë të plagosur, “, tha Adik Ambulance, drejtori Abdikadir Abdirahman.