Një burrë 30-vjeçar ka rrëfyer për “The Sun” se fantazon të ketë seks me shumë shoqe të gruas së tij. Ai ka treguar se me gruan është e lumtur, mirëpo ai dëshiron më shumë seks me femra të tjera,

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e tij të plotë:

Unë fantazoj seksin e të gjitha shoqet e gruas sime, madje edhe me shoqëruesen e nuses.

Unë jam 30-vjeçar, ndërsa gruaja ime është 28-vjeçare. Ne u martuam verën e kaluar. Unë kurrë nuk e kam tradhtuar atë, por ajo kishte katër shoqëruese në dasmën tonë dhe unë vazhdimisht po fantazoj seksin me të gjitha këto shoqe të saj.

Ato vijnë shpesh herë në mbrëmje ne dhe kjo më bën të dëshiroj më shumë të kem seks me dikë tjetër, pos gruas sime.

Ne kemi një jetë të mirë seksuale dhe gruaja ime provon gjëra të reja në shtrat, por kur përfundon seksi, unë sërish e sërish seks.

Ka ndodhur që kemi pasur seks disa herë në ditë, por unë dëshirojë edhe më shumë.

Ndonjëherë ajo më ofron më shumë, por them: “Jo, jam mirë, faleminderit”.

Problemi është se unë dua më shumë seks, por jo me të. Çfarë po ndodh kështu me mua?

Përgjigja e psikologes:

Ju po kërkoni të përmbushni ndonjë nevojë përtej kënaqësisë së dëshirës seksuale natyrore.

Identifikoni se çfarë është ajo nevojë dhe duhet të filloni të ndiheni të kënaqur nga jeta e mirë seksuale që ndani me gruan tuaj

A keni ndonjë pjesë të brendshme që gjithmonë ndihet e padashur për shkak të një fëmijërie të keqe apo të lënë pas dore?

Apo po e nxit epshin duke parë shumë pornografi?

E-fletëpalosja ime “I çmendur pas seksit”, shpjegon se si ta zgjidhni më mirë këtë