Bananet janë një ndër frutat më të pëlqyera në botë.

Ata luftojnë edhe disa sëmundje si kancerin dhe astmën, e ndaj interesimi për to është shumë i madh.

Po një foto e fundit e shpërndarë në tëitter po i çmend të gjithë, pasi aty shfaqet një banane e dyfishtë, brenda një bananeje.

Fotografia e publikuar është cilësuar si e rrallë, e ndaj ka marrë mbi 40 mijë pëlqime dhe shumë shpërndarje.