Shenazi Salihi, kryetar i degës së RDK-së së Vrapçishtit ka goditur liderin e RDK, Vesel Memedin në lidhje me postin e fundit që e mori Veseli si nënkryetar i Kuvendit.

Postimi i tij i plotë:

E uroj “Krietarin” e RDK-së, gjegjësisht degës së BDI-së në Gostivar për postin e rij.
Paska aritur që të nxjer një çmim të volitshëm për shitjen e tij edhe pse tradhëtin nuk ka çmim që e ç’paguan.
Kësi lloj tretmani dhe kujdesi zakonisht marin delet që blehen për Kurban sepse janë krijesa të buta.
POR e keqja është se në ditën e Bajramit ato flijohen nga ai qe I bleu me pare.
Kështu që mua nuk më mbetet asgjë tjetër vetëm se ta uroj “NËnkrietarin” e rij te Kuvendit e ti them
E GËZOFSH KURBAN BAJRAMIN