Është një nga moderatoret më të dashura sportive dhe gjithashtu një nga më seksit.

Këtë herë bukuroshja Bora Zemani ka publikuar në rrjete sociale një foto përpara fillimit të emisionit ku duket mjaft seksi.

E veshur me të zeza ajo kishte ekspozuar këmbët dhe pjesën e dekoltesë. Bora është komentuar gjatë këtë periudhë në rrjete sociale për shkak edhe të ndarjes së saj me Dj.Vin Veli, me të cilin ka dhe një djalë Arborin.