Ka zënë vend në listën e shqiptarëve më të famshëm në botë.

Aktori shqiptar Nik Xhelilaj së fundmi ka marrë pjesë në Berlinale por ajo se çka mori vëmendje është pamja e tij.

Nik shihet se ka rritur mjekrën aq shumë dhe flokët, saqë ka ndryshuar plotësisht. Dhe se si duket ai me pamjen e re, vlerësojeni ju vet!

ImageImage