Kohët e fundit këngëtarja Rezarta Shkurta ka publikuar shumë foto dhe video të vogëlushes së saj Hera në periudha të ndryshme të rritjes së saj.

Edhe këtë herë Shkurta ka publikuar disa video ku e shohim Herën e vogël dhe gjithashtu një video aktuale që duket se është bërë pak kohë më parë.

Ajo që tërheq më shumë vëmendjen është dedikimi mjaft prekës që Rezarta i ka dedikuar së bijës:

“Hera si nje hare e jetes sime.Fryma e frymes time,”-përfundon Rezarta në rrjete sociale.