Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë është shprehur e zhgënjyer nga deklaratat e Kryeministrit Edi Rama për president të përbashkët mes Shqipërisë dhe Kosovës.

DEKLARATA E AMBASADES

Ambasada e SHBA mbeti e zhgënjyer nga deklarata e Kryeministrit Rama mbi Shqipërinë dhe Kosovën me rastin e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Gjuha e shkujdesur që aludon për bashkim është e padobishme dhe dëmton marrëdhëniet e Shqipërisë me vendet fqinje. Ne i bëjmë thirrje udhëheqësve që të jenë fqinjë të mirë dhe të lënë mënjanë gjuhën ndarëse të së shkuarës.

Image