Këngëtarja Adelina Tahiri është vënë në shënjestër të kritikave për lidhjen me maqedonin Serjoza Markov.

Një mentalitet shqiptar që është fobik ndaj të huajve, kritikat u intensifikuan kur këngëtarja mbeti shtatzënë.

E emocionet e para pas shtatzënisë i ka shprehur vetë Adelina përmes rrjeteve sociale ku shprehet se në fakt dashuria nuk njeh moshë, kufi apo racë dhe vetë është krenare për origjinën.