Ditë më parë, në kuvendin e Kosovës kishte një përplasje verbale ndërmjet zëvendëskryeministrit Behgjet Pacolli dhe ministrit të Infrastrukturës Pal Lekaj, lidhur me ndërtimin e trasesë së autostradës Prishtinë – Gjilan

Por në mëngjesin e sotëm, kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka takuar me zëvendëskryeministrin e parë, Behgjet Pacollin.

Postimi i plotë:

Mëngjesin e sotëm, me zëvendëskryeministrin e parë, Behgjet Pacollin, zhvilluam një takim përmbajtësor pune. Është kënaqësi të kesh bashkëpunëtor energjik, me të cilin ndajmë vizionin e përbashkët që mos të ndalemi përballë sfidave dhe të punojmë për mirëqenien e qytetarit