Një tjetër futbollist shqiptar, që përfaqëson Zvicrën në arenën ndërkombëtare, divorcohet nga bashkëshortja.

Pas Blerim Dzemailit, që i dha fund lidhjes me Erjona Sulejmanin, radha ishte për Valon Behramin, që pas një lidhjeje 12-vjeçare, lajmëroi nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale ndarjen nga Elena Bonzanni.

“Me këtë njoftim dua t’ju lajmëroj që pas 12 vitesh lidhja sentimentale me Elena Bonzannin ka marrë fund. Dua ta sqaroj publikisht për të evituar spekulimet dhe kërkoj respekt maksimal për të gjithë personat e përfshirë, veçanërisht për vajzat tona Sofia dhe Isabel. Qetësia dhe e ardhmja e tyre janë priorieteti im”.