Edhe këtë e bën Rita

Këngëtarja kosovare ka arritur që të bëj makeup në minutat e fundit vetëm në të brendshme dhe atë në një avion privatë për Javën e Modës në Milano.

Rita e bëri këtë në avion privat pasi që u detyrua të shkonte pak orë pasi i mbajt Brit Awards.

Por, vonesat e saj në mbrëmjen që u mbajt pas Brit, këngëtarja u deh tepër dhe për të mbërritur në kohë atje ajo u desh të niset me avion privat në orët e hershme të mëngjesit.

Madje këngëtarja ashtu e dehur u desh të hip në avion për të ndjekur Javën e Modës në Milano dhe atë pa fjetur fare.

Ashtu e përgjumur, e zhveshur vetëm në të brendshme Ritës shihet duke ja bërë ndryshimin dhe transformimin e saj në avion makeup artistët.